Kicker Down-Firing Basspakke 8" Kasse, forsterker , kabelsett

Kicker Down-Firing Basspakke 8"

Kasse, forsterker , kabelsett

Varenr: 2010053
7 295,-
-+
4 på vårt lager i Kristiansand (Norge)
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse
Komplett Kicker basspakke som inneholder følgende:

-Kicker TRTP8 basskasse 2ohm
"Down fire" 8" 300W
-Kicker CXA400.1 forsterker
400W mono
-StngerSelect SS600XS kabelsett 8,4mm2
Signal- og strøm- kabel (CCA)
 
Kicker TRTP8 - Bass som tar lite plass
 
Flott "Down-Fire" basskasse 2ohm på terminal
 
Den viktigste grunnen til at mange velger bort separate subwooferkabinetter i bilen er plass. Ofte krever gode egenskaper i bassområdet store kabinetter.
Med Kicker TRTP får du legendarisk Kicker-bass i svært kompakte kabinetter.
Men subwooferkabinetter er ikke bare upraktisk pga plass. Mange er også redd for skader på subwooferelementer.  Dessverre er ikke grillene som finnes på markedet, og som er 100% trygge, alltid dekorative. Det er heller ikke sikkert de passer til elementene. Dette har kicker løst ved å plassere elementer under kabinettet. Dette gir ikke bare en sikkerhet mot skader, men gjør også at bagasje kan lastes oppå selve kabinettet ………… smart, ikke sant?
Vi vet at flate og kompakte subwooferkabinetter ikke er noe nytt, men Kicker TRTP gir deg ikke bare en praktisk løsning i et solid og slitesterkt kabinett, du får også bassen og kvaliteten Kicker er kjent for.

TRTP8 er kanskje den minste i serien, men ikke la deg lure. For mindre kjøretøy, eller dersom du ønsker et mindre kabinett, er TRTP8 et utmerket alternativ. Den presterer som en ekte Kicker, og for mange vil den være akkurat det de har savnet.

CompRT subwooferelement
I kabinettene finner du CompRT subwooferelementer. Kicker har laget Comp subwoofere i en rekke utgaver og disse har solgt i store volum. CompRT er en subwoofer med grunn monteringsdybde, men med skikkelig egenskaper. Kraftig motor og lang slaglengde gir muligheter for skikkelige lydtrykk fra små kabinetter.

reFLEX™
Kicker TRTP benytter ikke bassrefleks, som ofte er vanlig for å gi en forsterkning i bassen. Valget falt på en langt mer kostbar løsning, med en passiv radiator. Dette har en rekke fordeler fremfor å bruke et bassrefleksrør, men i denne sammenhengen gir det mulighet for dypere bass i små kabinetter, samt at du unngår blåselyder, slik du ofte kan oppleve med bassrefleks under høyere lydtrykk. Særlig gjelder dette i små kabinetter hvor man prøver å holde diameteren på røret så liten som mulig for å unngå lange rør. Kicker kaller den passive radiatoren for reFLEX™.
 
Spesifikasjoner:
 • Lavprofil subwooferkabinett
 • Dimensjoner BxDxH: 60x31x13,8 cm
 • RMS effekthåndtering: 300W
 • Kortvarig effekthåndtering: 600W
 • Subwooferelement: Kicker CompRT10
 • Følsomhet: 81.8dB / 1w / 1m
 • Impedans: 2Ohm

Kicker CXA400.1 – Mono forsterker 400Watt - 1 Ohm Stabil
 
CX forsterker serien er en perfekt kombinasjon av mye kraft, større fleksibilitet og er driftssikker. Takket være den nye teknologien leverer den ren, kraftfull musikk til nesten alle kjøretøy som kjører på veien i dag, uten og bytte radio eller å sette på en ekstra linje konverterer. Hele serien fungerer nemlig ned til så lite som 9 Volt fra batteriet. Og tåler opptil 40 Volt (400W) med høynivåsignaler inn. Med den nye FIT+™ (Fail-safe Integration Technology-PLUSS) Får du fantastisk lyd, med din originale stereo om det er et lite eller Premium system fra før.
 
CX serien forsterkerserien leverer sine massive krefter takket være optimalisert kretskort og komponenter plukket på øverste hylle. Forsterkerne har fått et rent og sofistikert utsende, samtidig som at kjølekappen er meget effektiv og holder forsterkerne kjølige.
 
Alle forsterkerne kommer nå med mulighet for vertikal eller horisontal montering så du kan vise frem byggestilen din eller rett og slett få plass(gjemme bort) i bilen. Monteringsutstyr medfølger.
 
Mono Forsterkerne: Du kontrollerer lyden med et variable innebygget 12dB delefilter, KickEQ™ 6db Variabel bass boost og et 24dB oktav subsonisk filter på monoblokkene gir deg den kontrollen du trenger for å skape din lyd. Alle monoblokkene er nå 1ohm stabile, noe som gir deg friheten til å ha flere subber på en forsterker med full effekt. Hvis du ønsker full kontroll på bassen din til en hver tid kan du utvide med en bass kontroll CXARC. Da har du full kontroll fra førerstolen og kan juster med en kjapp vridning på knotten.
 
Spesifikasjoner:
 
 • Effekt: 400Watt 1 ohm mono
 • Effekt: 300Watt 2 ohm mono
 • Effekt: 150Watt 4 ohm mono
 • Frekvens respons: 25 – 200Hz (+0/-1dB)
 • Inngangsfølsomhet: 1V – 40V (høy-nivå) 250mV – 10V (lav-nivå)
 • Signal til støyforhold:  95dB
 • Delefilter: 50 – 200Hz 12dB/okt Lav-pass filter
 • Subsonisk filter: 24dB/okt høy-pass filter
 • KickEQ™ booster: Variabel til 0-6dB  ved 40 Hz
 • Bassfjernkontroll: klar for CXARC (selges separat)
 • Dimensjon: 6cm (H) x  17cm (D) x 20,6cm (B) 
 
Stinger Select SS600XS – Kabelsett til forsterker opptil 600Watt
 
Stinger Select er budsjettserien til kvalitetsleverandøren Stinger, og er dermed et rimeligere alternativ for den kvalitetsbevisste.
Dette er et 8,4mm2 kabelsett i rent kobber for tilkobling av strøm og signal til en forsterker på inntil 600Watt. Et kabelsett i 100% rent kobber har bedre ledeevne enn et tilsvarende kabelsett med strømkabler i CCA (Copper Clad Aluminum), selv om CCA-sett ofte har samme sikring som SS600XS.
Stinger Select XS kabelsett kan ofte sammenlignes med andre leverandører sine øvre serier når det kommer til leveevne og mekanisk kvalitet.
Settet inneholder:
 • 5 meter matt blå fleksibel strømkabel
 • 1 meter matt grå fleksibel jord kabel
 • 5 meter tvunnet signal kabel
 • 5 meter blå kabel for styrestrøm
 • Sikringsholder m/60 amp sikring
 • Diverse tilbehør
Teknisk info


Support
29764
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.