Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Basspakker

Pakkeløsninger BASS og FORSTERKER

For å oppnå mer bass i bilen trenger du en subwoofer og en forsterker. Subwoofere leveres i fler forskjellige størrelser og watt styrker. For at en subwoofer skal spille optimalt, bør den stå montert i et tilpasset kabinett / basskasse. Disse kan mann bygge selv og få de optimalt tilpasset til bilens hulrom, eller mann kan handle en ferdig bygget basskasse og putte ønsket basselement inn i disse. Forsterkeren sørger for at subwooferen får nok kraft til å gjøre jobben sin, og er avgjørende for at bassen får sin tyngde i lydbilde. I en aktiv basskasse løsning sitter forsterkeren montert inni/på basskassen. Dette gjør produktene mer smidige å montere, men utvalget av løsninger som får bilen til rocke blir noe mer begrenset. 

 

Hvorfor gjøre det vanskeligere enn nødvendig?

Som du sikkert har funnet ut, har vi en mengde med produkter du kan sette sammen til din ultimate bassløsning. For å gjøre valgene litt enklere, har vi satt sammen basspakker med matchende komponenter. Så er du litt usikker på hva du skal velge, finner du her løsninger som passer og spiller godt sammen

 

Grunnet de fysiske kreftene som genereres av kombinasjonene du finner her, anbefaler vi ikke å montere forsterkerne i pakkene på selve basskassen. Dette fordi at kreftene generert av disse pakkene praktisk talt vil kunne riste løs delene i forsterkerne ;-)

 

Fjern alle
Velg visning:
Filtrer listen etter egne kriterier