Lydprosessorer

Lydprosessorer

Slipp løs lydpotensialet i musikken din!

 

JL AUDIO har utviklet en serie avanserte digitale signalprosessorer av høy kvalitet. Disse prosessorene er utviklet med den hensikt å være et komplett verktøy for optimalisering av lydopplevelsen.

 

Hvorfor trenger du en FiX ™?

For å oppnå suveren lydkvalitet i nyere biler, må alt starte med et lineært stereosignal, i full båndbredde, fra bilens originale multimediasystem. De fleste fabrikkinstallerte multimediasystemer er designet med lydutganger som har varierende signal. Dette gjøres både for å kompensere for kvaliteten og plasseringen av de originale høyttalerne. I mange tilfeller blir de tilgjengelige lydsignalene delt opp i ulike frekvensområder, noe som gjør integrering av ettermarkedsprodukter enda vanskeligere.

 

Hva gjør en FiX ™?

Kort fortalt vil FiX ™ justere nivå automatisk, tidskorrigere, samt rekonstruere og utjevne fabrikkens lydsignaler. Dette gir deg rene, lineære lydsignaler i full båndbredde. Perfekt for å bygge ditt nye lydsystem rundt.

 

Hva skjer så?

TwK ™, som er en digital lydprosessor for lydoptimalisering, tar lyden din til neste nivå. Utstyrt med en kraftig 24-bits digital signalprosessor, inkluderer TwK ™ fleksible alternativer for inn -og utganger, totalt 80 EQ-bånd, tidsforsinkelse av kanaler og kraftige verktøy som lar deg sette opp det nye lydsystemet på en svært presis måte.  Ved hjelp av TüN ™ programvaren utførers alt oppsett på en oversiktlig måte. Både grunnleggende og mer komplisert oppsett. Tilkobling til prosessor skjer via PC.

 

Enten du oppgraderer et originalt lydsystem eller bygger ditt drømmesystem fra start, er JL Audio sine lydprosessorer de perfekte verktøy for å oppnå suveren lydkvalitet i din bil.
 

OEM integrasjon

Gjør ditt originale multimediasystem om til et drømmesystem med JL Audio sine produkter for integrering.

Systemjustering

Slipp løs kraften til JL Audio sin kraftfulle TwK™ DSP, og juster inn systemet ditt som aldri før!

System utvidelse

System utvidelse

Produktene i kategorien er designet for å utvide funksjonaliteten til ethvert ettermarkedssystem. CL-RLC gir nivåkontrollmuligheter (CL-RLC).

Prosessor-tilbehør

Prosessor tilbehør

Kalibrerings-CD-er, utskiftningsknapper og kabel for OEM Integration-produkter.

Fjern alle
Velg visning:
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.