Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

BILRADIO


CD/Radio, Mutlimedia, Mediaspillere, Navigasjon

Vi har alpine bilradio

JVC bilradio

Bilradio

 

Vi har et bredt utvalg av bilradio, CD, DAB+ navigasjon og multimedia enheter. Oversikten finner du her:

 

Wiki bilradio

Bilradio er en enhet som er en del av et bilstereo stereoanlegg som lar deg spille av lyd i en bil.  Lydkildene er fortrinnsvis DAB radio, CD-plater og andre digitale medier. Via bilradioen kontrollerer du lydens kilde, nivå og lydbilde.

 

Forskjellige størrelserIkon for 2-DIN bilradioIkon for 1-DIN bilradio

I bilstereo-verden finnes det to standarder på bilradioer: 1-DIN og 2-DIN. Det finnes også fler biltilpassede og overdimensjonerte modeller. Disse passer nødvendigvis til færre og mer spesifikke biler, men gir da også bilene det «lille» ekstra.

 

Modell utvalg

Utvalget av radioer er stort og størst utvalg finnes på 1-DIN radioer. Men i fler og fler biler i dag kan du også få plass til en 2-DIN radio. Fordelen med en 2-DIN radio er at de som oftest har større knapper og display. Det gjør enhetene mer oversiktlige og lettere å betjene.

 

Før du velger ut en bilradio, er det lurt å ha tenkt over hvilke andre utvidelses som er ønskelig på sikt. Ønsker du å oppgradere bilstereoen med en aktiv sub, kan du med fordel velge en bilradio med egen utgang til subwoofer. Har du all musikken din på telefonen din, er blåtann egenskapen med musikk strømning kjekt å ha. Med denne blåtann funksjonen kan du da overfører musikken din trådløst fra telefon til bilradioen.

 

Oversikt:

For å gjøre det litt enklere for deg, har vi i menyen til venstre valgt å dele bilradio inn i følgene kategorier: CD/Radio, Multimedia, Mediaspillere og Navigasjon.

 

Fjern alle
Velg visning:
Filtrer listen etter egne kriterier