Bilradio - episenteret i bilens lydsystem

Bilradioen er selve episenteret til hele lydsystemet i bilen. Om det er radiolytting, CD/iPod musikk eller musikkstrømning, kartnavigering og planlegging, til justering av lyd via avanserte equalizere, er dette gjort via knapper eller berøringsskjerm på bilradioen. I vårt utvalg bilradio finner du alt fra ordinære CD/Radioer, Multimedia, Mediaspillere, til avanserte Navigasjons enheter. Ved å bytte ut en gammel bilradio i bilen din får tilgangen til viktige egensaper som DAB+ radio, USB medie avspilling, blåtann og støtte for iPod/iPhone og Androide telefoner i bilen din. Dette er egenskaper som i stor grad mangler på originale radioer og som vi i større og større grad savner og vil sette stor pris på å ha tilgjengelig i bilen. 

 

Fler tilkoblingsmuligheter følger også den nye bilradioen. Kilde innganger som USB og AUX , samt utganger for tilkoblinger av eksterne forsterkere er med. Så her starter oppgraderingen av ditt mobile lydsystem.

Velg en kategori:

CD/Radio

Enkel radio med CD spiller

Mediaspillere

Bilradio for digital tilkobling

Navigasjon

Finn veien med kart og GPS

Freestyle

for custom bygg

Velg riktig bilradio til ditt behov

Valgene er mange og mulighetene store. Før du velger deg ut en bilradio, kan det være greit å ha gjort seg opp en formening om behov. Er du for eksempel en av de som sluttet å bruke CD plater og nå har all musikk lagret digitalt eller strømmer favoritt musikken fra strømmetjenester som Spotify og iTunes? Kommer du til å bruke CD platen, eller er rett og slett en mediespiller rette valget?

 

Navigasjon

La bilradioen din gi deg veibeskrivelsen visuelt til ditt neste mål på kart og ved tale. Slipp å kjør rett inn i kø dannet av veiarbeid, eller fin din nærmeste bensinstasjon med noen enkle tastetrykk på skjermen.

 

Stor eller liten bilradio, med eller uten display

Savner du det å kunne se hva som skjer bak bilen når du rygger? La tilhengeren treffe kula og ikke bakskjermen.. Da vil en bilradio med stor skjerm gi deg muligheten til å ettermontere et ryggekamera.

Fjern alle
Velg visning:
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.