Bilstereo høyttalere

Finn og velg dine nye bilstereo-høyttalere blant alle størrelser og en rekke kjente merker som: Alpine, Kicker, JL Audio, MTX-Audio, PhoenixGold. I filter til venstre setter du enkelt opp kriterier for ditt søk.

Velg riktig høyttaler etter ditt behov.

Vi leverer bilstereo høyttalere i mange forskjellige størrelser, både som runde og ovale, med og uten løs diskant og delefilter. Høyttalere som leveres med løse diskanter og delefilter kalles «komponentsett». Mange biler i dag benytter komponentsett. Da sitter oftest mellomtone/bassen nede i dørsiden og diskanten i område mellom dørhandtak og A-stolpen i bilen. Ved å «dele opp» lyden med et komponentsett får du i større grad anledningen til å bestemme plassering og hvilken retning lyden skal vinkles. På denne måten kan du «løfte» lyden opp, slik at lydbilde sitter over dashbord og ikke ned mot gulv i bilen. Dette gir en mer naturlig lytteopplevelse i bilen siden artisten nå oppleves i synsvinkelen du har blikket. Dette sagt, betyr ikke det at en høyttaler med diskanten plassert i senter av sin egen mellomtone/bass (så kaldt coaxial -høyttaler) er noe dårligere løsning. En coaxial -høyttaler er enklere å plassere da disse stort sett kommer uten eksternt delefilter og kun har en tilkobling. De mer avanserte coaxial høyttalerne har en diskant som vinkelen kan justeres på. Disse riktig plassert vil også kunne oppnå samme lyd «løft» som et komponentsett.

 

Når du velger ut en høyttaler er det greit å vite størrelsen du trenger før du bestiller. Høyttalere har som regel en standard dimensjon og er målt diagonalt over høyttaleren. Velger du en for stor høyttaler vil du selvfølgelig kunne oppnå lyd-egenskapene til høyttaleren, men igjengjeld krever det en modifikasjon av allerede eksisterende hull. I mange biler kommer gjerne høyttaleren montert på en braket som er tilpasset bilens karosseri side. Fler av disse rammene finner du i vårt tilbehør sortiment.

 

Er du på jakt etter høttalere som skal spille høyt, er det viktig å velge en høyttaler som tåler den mengden watt du har tenkt å forsyne den med.

 

Ha et godt valg!
Hilsen Team audiocom.no

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.